اسهل طريقة عمل دبابيس الدجاج في البيت : مطبخ النخبة
المقادير:
كيلو دبابيس فراخ او ممكن اي قطع من الفراخ تحبوها٢ علبة زبادي
بهارات فراخ
زعتر ناشف
ملح وفلفل أسود
معلقة كبيرة توم مفروم
خل وليمون معلقة صغيرة
كورن فليكس مطحون طحنة خفيفة
دقيق
٢معلقة نشا كبار
بيض
دقيق
طريقة التحضير :
نحط الزبادي عليه كل البهارات والتوم المفروم والخل والليمون ونحط في دبابيس الفراخ وننقعها في التتبيلة لمدة ساعتين او اربع ساعات علي الاقل ونطلعها من التتبيلة نحطها في الدقيق والدقيق هنحط عليه رشة زعتر ناشف ورشة بابريكا وتوم بودرة وبصل بودرة وملح وفلفل وبعد كدة البيض وبعد كدة الكورن فليكس وننزل فيه الفراخ ونحطها في الثلاجة نصف ساعة وبعد كدة نحمرها في زيت غزير سخن وتقدم ساخنة مع باقي السفرة
بالف هناء عليكم
Tags:
اقسام الدجاج